Merhabalar, 2014 den beri eşim ile çakma e ticaret sitesi üzerinden olsun facebook'tan olsun, nikah bebek şekeri işi yapıyorduk. Aslında yapmıyorduk yapmaya çalışıyorduk açıkcası. Alt yapımız sıfırdı, sattığımız ürünler en ucuz modellerdi ve topu topu 50-100 model ancak vardı. Sattık mı sattık açıkcası en azında son bir yılda 50-60 sipariş çıkarmışımdır.
Şimdi işi biraz daha prof. olayına döküyoruz. Dükkanı tuttum,rafları yaptırıyorum bir de ürünleri hazırlatıyorum. Tahmini temmuz sonu açılış yapacağım. Şimdi açıkcası biraz zorluk çekiyoruz, yasal hükümlülükler v.s çok zorlu değil ama tek başıma olunca uğraştırıcı oluyor. Ama bu zamana kadar beklememin en önemli sebebi, daha önce bir yerde çalışıyordum çıkış istedim vermediler sonra beni kovdular

Bende oradan çıakr çıkmaz home ofis yaptım işleri artık. Şuan 3 firma ile sabit olmak kaide ile normal eleman gibi ( asgari ücret üstü ssk olmadığı için ) çalışmaya başladım, ayrıca farklı firmalara site kurulum, seo v.b desteklere devam ediyorum. Alt yapımı sağlam tutayım dedim ki, ilerleyen dönemler de dükkan da oturup iş gelsin diye burukluk yaşamayım.
Şimdi bundan sonra özellikle işletme sahibi olan arkadaşlar nasıl yol izlemeliyim ? Şuna dikkat et, bunlarla iş yapma v.s dediğiniz durumlar var mı ? Bu sektör de oldukça ilerlemek istiyorum. Çevrem geniştir.Reklam konusunda iha ile çalışablecek, yerel olarak reklamımı yapabilecek kapasitedeyim.