yorumunuz için teşekkür ederim. insanları kandırmadan ve gözünü boyamadan dürüst bir şekilde ilerlemeye çalışıyorum aldığım paranın ise hakkını vermeye. çoğu şaşırsa da yazılımı satın almış müşterilerime kullandığı versiyona ait güncellemeleri ücretsiz veriyorum çünkü ondan sonra gelip alacak olan da aynı parayı verecek ve o güncellemeye sahip olacak burada bir haksızlık oluşur. arkadaşlar bu arada yoğunluk sebebi ile her kuruluma ve güncellemeye yetişemiyorum, geçenlerde yapılan büyük güncellemeden sonra çok ufak tefekte olsa prüzler çıktı ve tekrar kurulum güncelleme yapmak zorunda kaldım çoğunuz kendiniz yapıyorsunuz bunun için teşekkür ederim, düşündüm de bu şekilde gitmek pek faydalı olmayacak ondan dolayı kullandığınız yazılımı otomatik güncelleyecek bir yazılım hazırlıyorum inşallah yarına bitmiş olacak bundan sonrasında ben güncelleme çıktı dediğimde tek yapmanız gereken o yazılımı çalıştırmak olacak bütün kurulum ve güncellemeler otomatik gerçekleşecek

yorum güncellemesi 03.07.2018

otomatik güncelleme yazılımı hakkında
Merhaba, Fire Video Player için otomatik güncelleme yazılımı hazır. Sürekli güncelleme için rahatsız etmek pek hoş olmuyordu ayrıca ister istemez herkese yetişemiyordum ve fazlası ile vakit kaybediyordum.

Hazırladığım bu yazılım ile gelen bütün güncellemeleri otomatik olarak kurdurabilir ve yazılıma uygulatabilirsiniz.

Tek yapmanız gereken size vermiş olduğum dosyayı örneğin varsayılan yazılım klasörü /player/ ise, bu /player/ klasörünün içerisine atmak ve şu şekilde linke girmek;

http://siteniz.com/player/update.php

Sayfaya girer girmez güncelleme yapacağını unutmayın, bu şekilde olması crona bağlayıp tamamen güncellemeyi otomatik yapmak isteyenler içindir.

Eğer yaptırdığınız özel bir değişiklik var ise, lütfen ilk güncelleme öncesi yedek almayı unutmayın!

Güncelleme alma şekli şu şekildedir;

http://siteniz.com/player/update.php?*****

Bu otomatik güncelleme yazılımı sadece Fire Video Player v1.5 ve üstü versiyonlar ile tam uyuşur vaziyettedir, hala eski versiyonu kullanan var ise kendisine gönderdiğim v1.5 sürümüne dosyaları kurabilir veya benden kurulumunu/güncellemesini rica edebilir.

Güvenlik açısından sadece 24 saatte 1 kontrol işlemi gerçekleştirilebilmektedir. Eğer ard arda çalıştırmanız gerekir ise update.php dosyasının yanındaki update.tmp dosyasını silmeniz yeterlidir. Bu kolaylığın herkese hayırlı olması dileği ile..