Arkadaşlar konuyu nereye açacağımdan emin olamadım. Google üzerinden r10'da satılık daire aratınca bu kategoride birkaç tane çıktığı için buraya açıyorum. Nitekim ev bir yatırımdır, kybetmeyen şeydir.

Yeni Bosna Çobançeşme mevkiinde, belediyenin temizlik işlerine çıkan sokaktadır. Ev bölgenin en temiz sokağındadır, 2 sene kadar ben oturdum Fatih'e gelmeden evvel. Yeşil kubbeli caminin hemen arkasındadır. Evde karanlık oda yok. 3+1, tek eksisi . kat olmasıdır. Ancak her kat tek daire üzerinedir. Kapıdan giriş koridor olup, kapı açıldığında arkasında kalan bir oda, kapının karşısında mutfak, sola doğru oda, salon, oda şeklinde bir L konumda planlanmıştır. Daire planı gayet iyidir. Sokak sakin bir sokaktır. Temizlik işlerinin yanında olmasından dolayı tertemizdir. Ev çok ferahtır.

• 3 oda 1 salon, 110 m2
  • 2 tuvalet (1 banyo ve alafranga, ayrıca 1 alaturka)
  • 2 balkonludur
  • Köşe daire gibi etrafı açıktır, tek daire üzerine yükseldiği için.
  • Camlar pimapen, temiz durumda
  • Balkonun biri mutfak önünde olup, pimapen pencere sistemle ile kapatılmıştır.
  • 5. kat diyorlar oturanlar ama aslında yüksek zemin olan ilk kat epeyce yüksek olduğundan 6. kat gibidir.
  • En üst kattır, çatı katı değildir. Üzeri beton çatıdır, çatı arası şeklinde kat yoktur.
  • Yerler kilitli ahşap parke, kıymetlidir
  • Doğalgaz kombisi sorunsuz.

Son 1 senede buralar metrekarede 300 lira pirim yapmış (Sahibinden Emlak Endeksine göre)

Fiyat 300.000 lira, komisyon yok, kendi dairemiz.

https://www.sahibinden.com/ilan/emla...5218710/detay/