İnsanlığımızdan utanmamız gerekiyor artık... Demin biriside çıkmış ailelerin suçu diye yazmış tam konuya yazıyordum silinmiş ve şahıs banlanmış. Mümkünse bu tarz olaylara yönetim tarafından bu tutumun devam etmesini ve daha katı olunmasını rica ediyorum yoksa artık sınırlara geldik bizde tutamıyoruz kendimizi.
Burda adap kuralları içerisinde kötü bir söz söylemeden olay anlatıcaz diye 50 takla atıyorsak ve yazacaklarımızın yazamayıp kendimizi yiyip bitiriyorsak bu tarz insanlarında süresiz banlanmasını istiyorum.
Şahsi görüşümdür. Böyle bir olayda ufacık bir çocukta yada acılı bir ailede suç aramanın bazı şeyleri yapmaktan farkı yoktur. Böyle böyle bu konularda normalleşir millet boş bulduğu çocuğa herşeyi yapma hakkını bulur kendinde. İki gün sonra mahkemelerde "ne yapalım kısa etek giymiş tahrik etti" vakası gibi "ne yapalım başı boştu bizde yaptık" gibi savunmalar ile suç indirimi görürüz.
Birey olarak, forum olarak, halk olarak bu gibi olaylara hiç bir mecrada izin yada haklılık duygusu vermemeliyiz. Çok zor günler atlatıyoruz. Artık gerginiz, artık huzursuzuz ...