toruc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İdam gelmemeli kesinlikle. Çünkü idam gelirse birçok suçsuz insan da nasibini alacak. Örnek veriyorum. ergenekon ve balyoz operasyonların da masum askerlerimize terörist yaftası yapıştırıp içeri atanlar eğer ki o zamanın şartların da idam olsaydı büyük olasılıkla asılacaklardı. Çünkü devleti yıkmaya çalışacakları için bir nevi terörist konumun da olacaklardı. Ama eğerki sadece çocuk tecavüzcüleri için gelecekce idam olabilir.
Aynı fikirdeyim idam yasasının suistimal edilebileceğini düşünüyorum ama o maksatla açmadım konuyu, siyasete girer, o da yasak diye biliyorum.

Bu arada kimyasal hadım uygulanan bazı zanlıların yine farklı yollarla aynı suçu işledikleri görülmüş. Testosteronu da düşürsen cinsel uzvu da işlevsiz hale getirsen çözüm olmuyor çünkü olay beyinde bitiyor.

Hayatta en nefret ettiğim şey masumiyetin kirletilmesi. Kendinden güçsüz birine zarar vermek kadar alçakça bir olay yok. Bu çocuk olur, down sendromlu biri olur, hayvan olur. Bu bir psikolojik bozukluk değilse insan bilinçli olarak bunu nasıl yapabilir aklım almıyor.