Eyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elimde ki bir çok kurumsal siteyi wp den htmlye geçiriyorum. Bir çoğunda kısa süre de başarılara ulaştım açıkcası. Bir de temmuz da gelecek olan hız bazlı güncelleme de daha iyi olacağını düşünüyorum.
Öncelikle meta tag kullanımlarına dikkat edin ben wp de olan bütün kodlamaları aldım açıkcası. Örnek : https://www.guventasmakina.com/konkasor-fiyatlari.html kodlara bakabilirsiniz. Buraya yazacaktım da site kopyaya düşsün istemedim
Bunun akabinde resimlerini sıkıştırıp muhakkak alt etiket giriniz. Blog kısmını güncellemek açıkcası çokta zor değil, benim wpye eklemek kadar vaktimi alıyor, notepad açıyorum laklak yerleştir gitsin. Benim için tek sıkıntılı yönü açıkcası, bazen firma sahipleri site geneli birşey isteyince 3-4 saat gidiyor tüm sayfaları editlemek. Onun haricinde hoşuma gitti.
Ama şöyle düşünmek lazım, ben zaten seo için bir efor ve zaman harcayacağım belki de bu bir ay sürecek bir işlem, html site de bana göre seo için 1 adım önde gitmek demektir. O yüzden editlemeler için ayrılacak olan süre çokta göze batmaması lazım.
hocam önerileriniz için teşekkürler ancak sanırım siz header footer sidebar bölmüyorsunuz doğru mudur?