Allah acil şifa versin kardeşim.
Amin, Allah razı olsun hocam.
Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin hocam...
Amin, sağolun hocam
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.
Çok sağolun hocam
bendede askerde oldu,ama arada bıraz fark var gibi.hidrosefali tanısı koyulmuştu bana.askerde oraya buraya sevkden sonra en son ankara gatada 1ay yattım,hidrosefali tanısı koyulmuştu ameliyat ile şant takıldı yazılışıda şunt olabilir.13 sene sıkıntı olmadı ama sivilde yenıden sukoyverdı.sivildeki görüşmelerimde aslında askerde bana şant operasyonu uygulanmayabılırdı şeklinde doktor yorumları aldım.1amelıyat daha oldum,3ay sonra oda sukoyverdı.1daha oldum en son şant takmadılar,baska bır sıstem denendı ve Allaha şükür başarılı oldu su an sıkıntı yok,benım edındıgım bılgıye gore her ınsan beynı gunluk 1 su bardagı kadar suyu devırdaym yaparmıs,benım beyındekı damarlardan bırı bu gorevı yerıne getıremeyınce kabaca;beyınde su toplaması olusmustu,bu gorevını yapamayan damarın tıkanık kısmını iptal edıp oraya şant operasyonu(çok kucuk bır alet)uygulanıp şant vasıtası ile bu su devır daymı saglanıyormus.doktoruna sorarmısın beynıme şant(şunt) takılma durumu varmı ?eger takacaz vs derlerse taktırma ankara ıbnı sına hastanesınde benım doktoru önereyim size..
Bendede ona yakın hocam ama baş ağrıdı, midr bulantısı vb. hiçbir şey yok. Sadece baş dönmesi var... Beninkine tanı koyuldu ama kesinleşmedi henüz. Yarın 3 tane MR var. Göz, beyin, beyin damarları. Ondan hemen sonra BOS alınacak.