TAMKoru adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Simdi bu ne sacmalik bir video izleyerek sigarayimi birakacam dedim kendi kendime ve actim videoyu izlemeye basladim. Izlerken yaktim bir iki dal sigara adam diyor videoda zaten "Caniniz sigarami gecti, yakin o halde" bende ne diyor *** bu dedim kendi kendime, ve yaktim.
Ama dakikalar ilerledikce böyle diyorum *** nekadar dogru diyor adam, suan uyudum uynadim videoyu aksam izledim nerdeyse 12 saatdir suan sigara agzima sürmüyorum tüm paketleri kaldirdim ezdim attim. 12 Yildir sigara kullaniyorum günde 1 ile 1,5 Paket arasi iciyordum ben arkadaslar, videoyu cidden acik biz zihinle izleyince ise yarayabilir bakin bende yaradi acik zihinle izlememe ragmen bir kac dakika sonra fikrimi degistirdim.
Herkese öneririm videoyu izlemesine, suan is yerindeyim insanlar deli gibi nasil sigara icmeye ciktigini görüyorum. Adamin paketi bitmis veyahut almamis yanina bilmiyorum, bana geldi sordu. Hay aksi yillardir sormaz zam sigarayi biraktimya sigara varmi benim bitti dedi. Dedim hayir biraktim, adam sok olu neden niye birakilirmi hic. Adam yabanci olmasaydi onada videoyu izletecektim.
Konuyu acana tesekkür ederim.
Öncelikle sizi tebrik ediyorum. Sizi de ÖZGÜRLER kervanına ekliyorum.

Vesile olduysam ne mutlu bana, Ben teşekkür ederim.

wolfmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
pm alabilir miyim
Pm yok hocam. İsterseniz kitabı alıp okuyun, isterseniz 1 saatinizi ayırıp videoyu izleyebilirsiniz.
Lütfen bu ikisinden birini yapınca geri dönüşü buraya yazın bekliyor olacağım.

zulte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bununla ılgılı bır cok vıdeo var gecen senelerdeokumustum bende etkılı olmamıstı ama bırde bunu deneyeyımmesajım bulunsun
Mutlaka deneyin hocam, 1 saat hiç bir şey ile ilgilenmeyip sakın bir kafa ile hiç bölmeden videoyu izleyip. Düşüncelerinizi bana buraya yazın lütfen..