Soundblast adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açıkcası ilk defa karşılastıgım bir hata. Bende sürekli vesta kullanıyorum sunucularımda. ilk kurulumunuzdan berimi bu hatayı veriyor? yoksa yaptıgınız bir ayarlamadan dolayımı ?. root olarak herhangi bir uygulama veya güncelleme yukledinizmi sunucunuza? . en son yaptıgınız deişiklikleri geri almayı deneyin. Açıkcası birden fazla hata kaydı gozukuyor sunucu yapılandırması ile ilgili. Eger cok fazla siteniz yoksa ve sıkıntı cıkarmayacaksa yeniden kurulum yapın. Kurulumu yapamadıgınız yerde yardımcı olurum tüm ayarlamalarında.
aslında 1 den fazla hata yok dikkat ederseniz hepsi aynı hatanın tekrar etmiş hali. Yeniden kurulum yapamam. 2 Gün önce tuned-adm kurduğumdan beridir böyle geceleri çökme yaşıyor.

Rammstein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bu sorun yazılımsal bir hatadan kaynaklanıyor. Kullandığınız tema, script veya herhangi bir eklenti kötü kodlandığı için yük altına girince apache'nin çökmesine sebep oluyor. Wordpress falan kullanıyorsanız güvenilir olmayan eklentileri veya botları devre dışı bırakıp o şekilde deneyin. yada farklı bir tema deneyin.

Edit: php.ini'den "max_input_time = -1" yapıp - Apache ayarlarından Keepalive'i fonksiyonunu disable yapıp denermisiniz bide?
yazılımsal olduğunu pek düşünmüyorum. Kullandığım script özel yapım kendim yazmış bulunmaktayım.Yük bindirecek birşey olduğunu sanmıyorum.ssl ile ilgili bir sıkıntı gibi geldi bana tam olarak emin değilim. max_input_time -1 yaptım gece anlaşılacak çöküp çökmediği fakat bu değeri sınırsız hiç uygun bir çözüm yöntemi değil gibi geliyor.KeepAlive off durumda zaten