iyi satışlar atıyorum 100 adet aldım ben bunlara sonuçta giriş yapıcam hesaplar kapanmaya başlarsa iade alamıyormuyuz yani belirli bir garanti süreniz varmı aldığım gün 100 hesapta kapansa iade olmaması biraz acımasız değil mi , merak ettiklerim bunlardı , teşekkürler.
Merhaba biz hesapları teslim ederken sağlam sorunsuz şekilde teslim ediyoruz. Sonrasında olan kitlenme kapanma vs durumları tabiki sizin sorumluluğunuzda dır. Kapanmayan hesap satan varsa bizde almak isteriz. Biz hesapları sattığımızda giriş yaparsınız giriş olmayanlarda kitlenme olur ise bu sizin ip ve çerezinize bağlıdır ip temizlik ve choreme temizlik ile diğer hesaba %99 sorunsuz giriş yapılır. Bunları biliyorsanız sorun yok %10 iade hakkınız var. Aldığımız ücret ile her hesaba garanti verir isek zaten bu fiyata bir hizmet veremeyiz saygılar.
Garantili hesap satan arkadaşlar var kimlik ve eski hesaplar bunlarda 50 100Lira adet başıdır hocam. Bizim aldığımız tutarı göz önüne alırsanız garanti neden yok anlamış olursunuz.
(100 adet değilde 10 adet alım yaparak deneme yaparsınız memnun kalmazsanız devamını almazsınız)
Özel sorularınız var ise lütfen konu üzerinden değil Ö.M ile bana yazın yardımcı olmaktan mutluluk duyarım hesap almanız almamanız sorun değil.