Herkese selamlar,

Kurumsal ve sektörel websiteleri kurulumu yapıyorum. Bu konuda yardım edecek birine ihtiyacım var.

Aradığım özellikler ve yapmasını istediğim çalışmalar şu şekilde.

Bilgisayar kullanmayı bilen, websitesi kurabilen, içerik, resim, video ekleyebilen, sosyal ağları kullanmayı bilen, youtube video ekleyebilen, instagram, facebook, twitter resim/video ve içerik yükleyebilen, özgün makaler yazabilen bu tür işlerde bana yardım edebilecek, boş vakti olan birini aramaktayım.

Bu kişi ile ilk önce internet üzerinden çalışmaya başlayacağız, kuracağım sitelerde bana yardım edecek, gerekirse İSTANBUL AVRUPA YAKASINDA Ofiste maaş ile çalışabilecek birini arıyorum.

Kişiden olmazsa olmaz istediğim en büyük özellik DÜRÜST olması ve söylediği sözlerin gerçek olması.

Örnek vermem gerekirse ; "mobilya" sitesi kurulacak, bunun için mantığı ve yapılması gerekenleri anlatacağım. Bilgisine göre yapabiliyorsa tema kuracak, içeriğini yazıcak, resimleri videoları ekleyecek, google webmaster tools işlemlerini yapacak, sosyal hesapları açıp resim yükleyecek v.s işler yapabilecek.

İlk etapta 15 civarı site kurulacak, Ondan sonra 50 civarı sektörel siteler kurulacak. Sonrasında işleyiş bunları yönetmek ve yeni işler yapmak olacak.

Kendine güvenen bu işleri yaparım diyen, boşta olan elinde işler olmayan kişiler bana ulaşabilir.

Bu konuda bu işleri yapabilecek konumda görüyorsanız kendinizi bana ulaşın. Pm ile ufak bir cv örneği atın ve skype adresinizi paylaşın.

Uygun gördüğüm kişi ile hemen çalışmaya başlayacağım.