Script Türkiyede Bulunan Helperlar için Kolaylaştırılmış Helper Menüsü Yardımı ile #Help Kanalı içerisinde Sizlere sorulan Komutları bilmeseniz bile HELPER MENÜ yardımı ile bu komutlara otomatik olarak Cevap verebileceksiniz. Böylelikle Komut bilgisi iyi olmayan veya çok iyi olmayan tüm Helperlar ve Helper adayları bu menüden yararlanarak Oto cevap bölümü sayesinde Sohbet Kullanıcılarına Kullanabilecekleri komutlar hakkında yardım verebilecektir. Detaylı Anlatımları Resimli Olarak Alt bölüme Ekliyorum.

Yukarıdaki Gördüğünüz Tüm Cevapları Otomatik olarak ScripT yardımı ile verebileceksiniz. HELPER Menü Cs Komutları, Ns Komurları, Ms Komutları, Set Komutları ve bu kategoriye benzer Help Komutlarının Tümünü içermektedir. İrcservices Komutlarının Tamamını helperlar için bünyesinde barındırmaktadır.

İkinci Özelliği:

Kısa yol tuşları ile örneğin S.a yazdığınızda Mirc Otomatik Olarak Selamun ALeyküm yazısını karşı tarafa iletir. Bunun gibi birçok kısa yolda ScripT içerisinde Mevcuttur Alta resimi ekliyorum.

Üçüncü Özelliği: Kanal Uyarıları kanalda kişilerin Rahatsızlık kurallara uymadığı durumlarda UYARI Özelliği ile Uyarı işemleri yapabiliyorsunuz. Alta Resimli Ekliyorum.

Üçüncü Özelliği: Kanalda Küfürlü Nickler Küfürlü isimler veya küfürlü Flood saldırıları ihtimalinde Kural basma işlemi F7 Kısa yol tuşu yardımı ile yapmaktadır. Ne kadar f7 Tuşuna 10 kere bastığınızda 10 adet kanal kuralları Kanal geneline liste edilecektir. Bir nevi Temizlik ve bilgilendirmek amacı ile.

Dördüncü Özelliği: Özel Kabul sistemi birileri özelinize yazdığında Özel kabul sistemi size uyarı verir Özel Konuşma isteği diye. Karşı tarafa Özel Görüşme isteğiniz Değerlendiriliyor Lütfen Bekleyiniz. Şeklinde yazı gider. Siz Kabul Ettiğinizde Özel Görüşme isteğiniz Kabul edildi. Şeklinde yazı çıkar veya red ettiğinizde Özel Görüşme İsteğiniz Red Edildi şeklinde yazı çıkar. Bu sayede konuşmak isteyip istemediklerinize kendiniz karar verirsiniz. Resimi Alta Ekliyorum.

Beşinci Özelliği: Mirc ScripT içerisinde web üzerinde gezebilmeniz için @Web bulunmaktadır. Bu sayede web üzerinde aramak istediklerinizi Mirc ScripT içerisinden de Google üzerinde yapabileceksiniz. Sadece Google değil girmek istediğiniz bütün sitelere Mirc yazı yazma yerine Adres yazdıktan sonra direk olarak girebileceksiniz.

ßu 5 Büyük Özellik Helper Scriptine Ekledim. Bu özellikler Bir Mircde olması gereken özellikleri taşımaktadır. Helperlar için ideal ve Kullanışlı bir Mirc Scripttir. Download indirme adresini Aşağıda Ekliyorum.

Haydi Script Download Adresi: http://www.haydisohbet.net/Haydi-ScripT.rar