Garenta dan kiralayın hocam

Mümkünse mobilden ve "işbirlikleri" kısmında kiralayın daha ucuza geliyor.Mobilde zaten daha ucuz fiyat veriyor.Birde anlaşmalı kurumlar var (işbirlikleri sayfası dediğim o mobilde ) oradan da fiyat daha da kırpılıyor. Birde kafanız rahat olması için maksimum güvence yaptırırsanız tamamdır
İlgili maddelerin içeriklerini tam hatırlamıyorum açıkcası, Garenta müşteri hizmetlerini arayarak, yada canlı desteğine bağlanarak bilgi talep edebilir misiniz? Ben bu ekstralardan hiçbir şey almamıştım.
kesinlikle garenta tercih edin, depoyu dolu verirler dolu teslim alırlar. turkcell hattınız varsa %30 indirim var
Garenta dediğiniz için size sormak istedim teşekkür ederim önce
1 - araçta örnek veriyorum lastik patlarsa vs ben mi değiştirmem gerekiyor yoksa ücretsiz bir şekilde hizmet verirler mi? Maksimum güvenlik alacağım
2- yine aynı şekilde ben etrafında yokken araca çarpsalar çizseler vs yine ben mi karşılamam gerekir
3- ben yol ya da farklı bir sebepten kaza yaptığımda tüm mesuliyet bana mı ait oluyor suçlu olursam suçsuz sayılırsam ise kime
4 kendi otomatik aracım var ama onun araç kamerasını da buna taksam kanıt niteliği taşır mı
Arkadaşlar çok teşekkür ederim sizlere de
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi