Zerk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle Garenta

siyahh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Garenta dan kiralayın hocam Mümkünse mobilden ve "işbirlikleri" kısmında kiralayın daha ucuza geliyor.Mobilde zaten daha ucuz fiyat veriyor.Birde anlaşmalı kurumlar var (işbirlikleri sayfası dediğim o mobilde ) oradan da fiyat daha da kırpılıyor. Birde kafanız rahat olması için maksimum güvence yaptırırsanız tamamdır

mertkorkut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlgili maddelerin içeriklerini tam hatırlamıyorum açıkcası, Garenta müşteri hizmetlerini arayarak, yada canlı desteğine bağlanarak bilgi talep edebilir misiniz? Ben bu ekstralardan hiçbir şey almamıştım.

zdearban adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kesinlikle garenta tercih edin, depoyu dolu verirler dolu teslim alırlar. turkcell hattınız varsa %30 indirim var

Garenta dediğiniz için size sormak istedim teşekkür ederim önce

1 - araçta örnek veriyorum lastik patlarsa vs ben mi değiştirmem gerekiyor yoksa ücretsiz bir şekilde hizmet verirler mi? Maksimum güvenlik alacağım

2- yine aynı şekilde ben etrafında yokken araca çarpsalar çizseler vs yine ben mi karşılamam gerekir

3- ben yol ya da farklı bir sebepten kaza yaptığımda tüm mesuliyet bana mı ait oluyor suçlu olursam suçsuz sayılırsam ise kime

4 kendi otomatik aracım var ama onun araç kamerasını da buna taksam kanıt niteliği taşır mı

Arkadaşlar çok teşekkür ederim sizlere de

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi