uzlaştırma var artık hocam uzlaşmayı kabul etmesen bile dava açılır hakkında HAGB alır mahkemeden 5 yıl erteleme en kötüsü
ilgilenmediklerni nerden biliyorsunuz şikayette bulundunuzda ifademi almadılar birini öldürdülerde tutıklamadılar mı? dava açtında evrakmı gelmedi şikayette bulundunda git biz ilgilenmeyizmi dediler? biri kayboldu da işlem mi yapmadılar
dükkanımın kilitlerini kırıp motosikletimi çaldılar çalanlar 2 gün sonra bulundu. Ben ifade verirken benden önce salıverildi. Mahkemeye gittik. komik bir para cezası verip 5 yıl öteleyip serbest bırakıldı. Parayıda ödemedi benim motorda gitti dükkandan başka malzemelerde gitti. NEtice hiç bişey olmadı.
bu sadece 1 tanesi.
8 ışıkta bekliyor
3 gün önce arkadaşım izmirin göbeğinde saat 22:00 sıralarında motoru ile giderken plakasız bir kamyon yanına yanaşıyor ( ışıkta bekliyor bu arada ) üçkuyular iskele önündeki ışıklarda hızlıca yanına yanaşıp ışıkta bekelyen biri de motoru çekerek düşürmek sureti ile adamın motorunu güpegündüz diyebileceğimiz bir saatte çalmaya kalkıyorlar. Çocuk anahtarı sıkıca tutuyor vermiyor o sırada baya bildiğin sopalarla kaskına sağına soluna vuruyrolar her yeri darp içinde. Arkadan bir vatandaş bağırına çalamadan bırakıp kaçıyorlar. Hemen polisi arıyor. Polis geliyor. Plakayı aldın mı? Plakayı alamadım çünkü plaka yoktu diyor. İyi maden bulamayız onu canına bişey olmadığına dua et deyip çekip gidiyor. Halbuki bir sürü mobese var. Neyse bu gidiyor karakola şikayete polis arkadaşlar size gerekeni söylemiş bişey çıkmaz bu olaydan deyip ifadesini alıp yollamış.
Yani daha anlatsam neler olacakta neyse