min zarar ile i20 golf corolla focus alirsiniz ayni fiyatlara satarsiniz
Bmw e60 525i
nissan qasgai alabilirsiniz o paralara.Full olanından alınabilir 2012 2013
Teşekkürler öneriler için her birini sizlerden gelen öneriler üzerine inceliyorum.
60.000 liranızı, 70.000 liranızı sakın i20, accent blue gibi arabalara harcamayın hocam yazık olur.
sedan düşünürseniz: jetta, audi a4, volvo s60 +daha fazlası Sahibinden'de mevcut.
hatchback düşünürseniz: polo, scirocco, golf, af giulietta, seat ibiza, bmw 1.16i (eski kasa)
model elemelerini 2. el satış piyasasına göre eleyebilirsiniz. vw'lerin satışında bir problem yaşamazsınız.
ek olarak, km ve arabanın yaşı hakkında çok takıntınız yoksa 2005, 2006 model bmw'nin 5 kasalarını düşünebilirsiniz.
yaşınız daha 28, emekli arabalarına yönelmeyin hocam
Alıntı
model elemelerini 2. el satış piyasasına göre eleyebilirsiniz.
İşte ben tam olarak onu yapamıyorum

yıllardır araba alıp satmadım hedefimde bir araç vardı o yüzden de incelemeye dahi tenezzül etmedim şimdiye kadar o yüzden bu konuda epey bilgim kıt ve çok ciddi söylüyorum buradan gelen öneriler dışarıdan aldığım önerilerden daha fazla önem arz ediyor benim için.
Jetta'ya çevremden gelen yorumlardan dolayı çok sıcak bakmıyordum açıkcası bu fikrim biraz değişti. Volvo tam binmelik araba ama satışta nasıl olur bilmiyorum. Çünkü kısa vadede alıp satıp hedefimdeki aracı alacağım.