Riske atabileceğiniz paranız varsa bu işe bulaşın ve tüm paranızı yatırmayın eğer yüksekten alıpta düşerse tekrar satın alıp ortalamayı düşürebilirsiniz. Düşüşe girip durakladıktan sonra yükselişe geçerse tabi
Şimdi kazanabilirsinizde kaybedebilirsinize bu iş sabır ve kısa vadeli düşünüyorsanız hiç bulaşmayın.
Örneğin aselsan şuanda en düşük seviyede ben bazı hisselerden kazandığım parayla aselsan yükseliyor diye çok büyük riske girerek 47den satın aldım az değil 47 sansıma aldığımın ertesi günü düşüşe geçti 19 a kadar geldi şuanda yukarı bir hareketlenme var ama ne olacağını şuanda kestiremiyorum.
Ortalamamı 47den 30a kadar düşürdüm daha düşürmek istiyorum elime para geçtikçe.
Size dediğim gibi sabır lazım , para kaybediyorum hemen bozdurayım korkusu olmayacak sa 10 yıl geçsede bekleyeceğim gibi bir düşünceniz varsa bulaşın yoksa uykusuz geceler geçirirsiniz.
Yinede bu yatırım tavsiyesi değil tüm risk size ait