Bu iktidarın yaratmak istediği be başardığı seçmen tipi olmuşsunuz artık. İktidarın tüm hatalarını politika böyle olur politikada hata olur diye kabullenmeyi hoşgörmeyi kendinize ilke edinmişsiniz. Muhalefeti şeytanlaştırmışsınız. Yaşamadığınız be hakkında okumadığınız dönemler halkında yorum yapıyorsunuz. Kutuplaştırılmış bir toplum olduk bir adam kendi oy verenlerini toplamak istediği için. Daha önceki hükümetler hiç eleştirilmemiş gibi davranıyorsunuz. Daha önceki iktidarlar bunun 100 katı eleştirilirdi. Televizyona karşıt görüşlü insanlar çıkıp tartışırdı. Artık evrensel diyalektik tez antitez sentez yok oldu. Tez tez tez var. Hükümeti 2 kanal 2 gazete dışında ciddi olarak eleştirmek mümkün değil. Bu memleketi dengesindek ve rayından çıkardınız. Şu anda vagonlar savruluyorlar. Ve tekrar raya oturmanın bedelini siz de bizim kadar ödeyeceksiniz. Ekonomik kriz gelecek ve siz bunu dış mihraklara bağlayacaksınız ama sizi iktidara getiren ekonomik krizi dış mihraklara bağlamıyorsunuz. Çünkü tamamen körelmiş ve taraftarca bakıyorusunuz. Ben son 3 seçimde 3 farklı partiye oy verdim. Yani ben siyasi olarak bir partinin taraftarı değilim. taraftarlık yapıyorsunuz ve taraftar olduğunuz için hata yaptığını göre göre aynı partiye oy vermeye devam ediyorsunuz.

Okumak isteyenler için güzel bir yaz...

https://www.mserdark.com/kutuplasma-...inda-yatanlar/

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi