Yazdığın için cevap veriyorum yoksa istersen facebook hesabı nasıl açılır onu sat beni ilgilendirmez... Seni ne tanırım nede kişisel bir sorunum var senden haric bu yöntemi satanlarda yazdı bende benim konuma yazdıkları için cevap verdim...
Ben burada BM 800 lük yönteminin 1-2 yıl daha öncesinden bile yapıldığını ve youtubede anlatımlarının oldugunu göstermek ve zaten anlatımı umuma açık olarak yapılan bir olay yüzünden daha fazla insan rıskından boş yere olmaması için paylaştım... Yani buna bilgi paylaşımı diyorlar.
Sen nasıl ekmek parasından rızıkdan bahas ediyorsan bu yönteme para veren insanlarında rıskı var. Onlarda bin bir zorlukla parayı kazanıyor. Umuma açık sekilde anlatımları olan birşeye neden para versinler ?
Bende o videoları izleyerek yaptım cevremdekilerde öyle ve forumdakilerde öyle... Yani sizin buraya gelip yazmanız bile hala insanların aklıyla alay etmeniz anlamına geliyor.
Ayrıca açtığın satış konunda
800X10=8000TL eder
Borç takmak için ideal hesaptır diye yazmışsın. Yani yöntemi pazarlama şeklin bile rızıktan ve ekmek parası kavramlarından tamamen uzak.
Haklısın, ön ödeme ile içerisine bakiye eklediğimiz hesapların sebepsiz yere kapatılması veya reklam çıkabilmek için ek doğrulama isteyip önden bir miktar para alıp sonra yine hesabı kapattığı için facebooka para vermeliyiz. Aslında bizi sömürdüğü için ona teşekkür mesajı içeren bir mail atmalıyız. Sende haklısın, ticaretten, pazarlamadan anlamayan bir toplumda yetiştiğin için bu kavramları bilmemen normaldir. Çikolata yapmak basit iştir bilmiyorsan bile internette sürüyle tarifi var. Ama sen ne yapıyorsun ? Bakkala gidip satın alıyorsun. Nasıl yapıldığına bile bakmıyorsun, araştırmıyorsun. Bu kimin suçu ? Üreticinin mi ? Yoksa senin mi ? Baksan 5 dk içerisinde yapabileceğin bir şey olduğunu görürsün. Hani diyorsun ya internettr olan bir bilgiye niye para versin millet diye araştırmaması benim suçum mu ? Ben elimde ki bilgiden para kazanabilirim, bu benim en doğal hakkım. Eski tarihli facebook hesap bulma yöntemide var nette ama kimse araştırmıyor. Para verip almak daha kolaylarına geliyor. Bunda ticaret yapanın ne suçu var ? Düşünmeden konuşma sana bir kardeş tavsiyesi dostum. İnsanları yargılamadan önce iyice düşün.
Böyle bir mantık olamaz.
Bu konu üzerinden genel bir yazı yazıyorum, yukarıdaki mesaj sadece örnektir.
r10'net benim bildiğim satış platformu değil, bir FORUM dur. Forum sistemini anlatmaya gerek yok sanırım. İnsanların bilgi paylaşımı yapmaları, başkalarına "kar amacı olmaksızın" yardım etmeleri sizleri rahatsız etmemeli.
Bu konu gerçekten bilgi amaçlı açılsaydı inanın konuya yazmazdım. Ama beni örnek gösterip konuyu açması tamamen kin kusmasından dolayıdır. Bu ikisi çok ayrı bir olaydır. Bu arada burası bir ticaret forumudur. Bilgi için farklı forumlar bakabilirsiniz. Yardımlaşmak üyelerin insiyatifindedir.