WFox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkes rıskını yer sıkıntı yok arkadaşlar. Benim tek kazancım buradan gelmiyor. Ama sadece buradan para kazanan arkadaşlarımızda var bunu unutmayın. Milletin ekmeğinin önüne geçeb ilerde ekmek bulamaz. Engin arkadaşımız bu yorumu ile yaşını belli ettimiştir. Bende kendisinin ekmeğinin önüne geçerdim ama bana yakışmaz. Zoruma giden tek şey bunu paylaşılmasının iyi bir şey olduğunu sanmanız. Ben bu forumda ücretli satılan ama yöntemi basit olan bir çok işi biliyorum. Fakat kimsenin ekmeğine taş koymuyorum. Fazla uzatmayacağım kin tutmak delikanlı adama yakışmaz. Kininiz sizi yükseltmez alçaltır.
Yazdığın için cevap veriyorum yoksa istersen facebook hesabı nasıl açılır onu sat beni ilgilendirmez... Seni ne tanırım nede kişisel bir sorunum var senden haric bu yöntemi satanlarda yazdı bende benim konuma yazdıkları için cevap verdim...

Ben burada BM 800 lük yönteminin 1-2 yıl daha öncesinden bile yapıldığını ve youtubede anlatımlarının oldugunu göstermek ve zaten anlatımı umuma açık olarak yapılan bir olay yüzünden daha fazla insan rıskından boş yere olmaması için paylaştım... Yani buna bilgi paylaşımı diyorlar.

Sen nasıl ekmek parasından rızıkdan bahas ediyorsan bu yönteme para veren insanlarında rıskı var. Onlarda bin bir zorlukla parayı kazanıyor. Umuma açık sekilde anlatımları olan birşeye neden para versinler ?

Bende o videoları izleyerek yaptım cevremdekilerde öyle ve forumdakilerde öyle... Yani sizin buraya gelip yazmanız bile hala insanların aklıyla alay etmeniz anlamına geliyor.

Ayrıca açtığın satış konunda
800X10=8000TL eder
Borç takmak için ideal hesaptır
diye yazmışsın. Yani yöntemi pazarlama şeklin bile rızıktan ve ekmek parası kavramlarından tamamen uzak.