Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim üzere 60-70 Bin TL bandında bir araç almak istiyorum ve sizlerden öneriler bekliyorum.

Kısaca bahsetmek gerekirsE; normalde buraya bazı markalar yazıp hangisini alayım diye sormam gerekirdi ama 2013 yılından beri vw cc rline almak için para biriktiriyorum bu aracı şuan alma imkanım var fakat yeni projelerim olduğu için harcamalarım olacak ve haliyle 3-4 ay istediğim aracı ertelemek zorunda kalacağım.

Yıllardır babamın arabası dahil olmak üzere hiç bir emanet araba almadım bunun sebebi tamamen kendi emeğim ile birşeyler elde etmek ve kolaya alışmamak. Yine beklemeyi düşünüyordum ama artık otobüs beklemek vs. sıkmaya başladı bu yüzden en azından hedefimdeki aracı alana kadar 60-70 Bin tl arası bir araba alayım diyorum. Alacağım aracın satışının kolay olması çok önemli çünkü muhtemelen 12. ay gibi satıp istediğim aracı alacağım. Bu yüzden belirttiğim fiyat aralığında satışı kolay konfor açısından da çok sorun yaşamayacağım araçlar önerebilirseniz çok sevinirim.