Hemen açıklayım kullandıgım panel sadece bana ait değil, başkasının hesabına çekim yaptıgım zaman ufakta olsa ücret ödemem gerekiyor, kendi hesaplarımıza ödemiyoruz.
Elimde 30 a yakın sıfır içi boş 10-15 klık hesap var hiç kullanılmamış
Dilerseniz sizinke deneme yapalım. 5-10 k lık bir hesapta hem akıllarda soru kalmaz.
Konu açıklamasında "panelim" diyorsunuz. Başkasının hesabına çekim yapınca para ödüyorsunuz ama bu panel çok mantıksız değil mi? Ortak kullanılan panelde ya sistem bakiyelidir kullanım başı para ödersiniz. Ya da haftalık/aylık kiralanır sınırsız kullanırsınız.
Şu an siz kendi hesabıma sadece çekim yapabiliyorum derken kısacası sisteme ig hesabıyla login oluyorsunuz. Aklıma gelen takipçi sitesine login olup
@MertBirden; 'in dediği gibi açığından faydalanabilme ihtimalinizin olması. Yıllardır bu işi yapmamı bir kenera koyuyorum. Sektörü yakından takip eden biri olarak ben böyle bir panel tarzı hiç bir zaman görmedim ve duymadım.
Akıllarda tek soru. Panel link at desek atamayacaklar.
Konuyu reportluyorum. Sebebi : Farklı bir sitenin açığını kullanarak kendi hesabına üye kastırıp takas yapmaya çalışmasıdır. Ben bu şekilde düşünerek reportlamak istiyorum. Kişi konuya bir açıklık getirene kadarda düşüncem bu şekildedir.
Dediğiniz çok mantıklı, çünkü bu durumu daha önce gördüm.