Dediginiz gibi emeklilik yaşi suan 60. 65 olana kadar kim öle kim kala. Ak partiden sonra gelecek olan hükümet isterse 45 e çekebilir. Fakat bu millet 2044 e kadar ak partiye oy verirse dediğin gibi 65 olur. Haliyle interneti acip bakmaya lüzum yok durum anlattığım gibi.
Şuan için Emeklilik maaşı meksika da 65, Güney kore de 60, japonya da 63, izlanda da 67, portekiz, yeni zelanda, isveç, irlanda, isviçre, ABD, Avustralya, danimarka, ingiltere, kanada, almanya, hollanda, polonya, ispanya da 65, norveç de 67, yunanistanda 58, italya da 57. ENN gelişmiş ülke dediğiniz lüxemburg da 65. Turkiye de şuan 60. ama 65 olacak.

Inşaatın cari açığı kapatacağı iddası nda değilim. Olmazsa olmaz olduğunu iddia ediyorum. Bizdeki son çıkan telefonu alma hastalığı gibi huylarımız bitmedikçe cari açık da kolay kolay bitmeyecektir.

7 lira derken ya 7 milyondur yada 7 bin sonuç olarak 94 yılını ben babamdan dinliyorum. Herhalde kıbrıs lirasının da türk lirası olduğunu bilebilecek yaştasınız. Ayni para birimi.

Şuan yüzde 15 olan enflasyon daha iyi günlerini de yine ak parti döneminde görmüştü. Ama sizler o yılları hatirlarsiniz enflasyon kac rakamdi ? 1 gece de kac rakamlara çıkıyordu? Şuan 15 iken ülke batıyor diyorduk ya hani. 2001 de yüzde 68 2002 de yüzde 30 olduğunda yani siz ıssız kaldığınızda bu kadar elestirilmiyordu hükümet.
Şuan acip twitter a baksaniz niceleri onu almayalım bunu almayalım da enflasyon tavan yapsın da ülke batsın da erdoğan gitsin derdindeler.

Depremi bu devlet unutturdu demek gelişmeleri gözü kapalı izlemektir. Istanbul da ki kentsel dönüşüm laf ve rant için miydi sadece. Yine 30 bin insan kaybetmeyelim diyeydi..

Ntv cnnturk kanal d gibi kanalların hükümet yanlısı olduğunu düşünmek tamamen partizanlık ve algı yaratmadan öte birsey değil. Demirören başa geçti de cnnturk ekibi değişti benim haberim mi yok ? Ahmet hakan yoksa artık ak partili mi ? Hani seçim çalışmasında chp otobüsüne çıkan gazeteci ahmet hakan.

Hata dediğin şeylerin politika olduğunu anlatmak isterdim size ama biliyor ve tahmin ediyorum ki 40 yıl anlatsam ikna edemem. Çünkü siz veya sizin gibi düşünenler (ve değil) yuzde 68 enflasyonlu günleri bugünlere tercih edecek kadar muhalif durumdasınız.