Anlatımlarınızın yarısı benim arastirmadigim sorgulamadigim ve taraftar olduğum varsayımı üzerinde yoğunlaşıyor.
Yerli silahımız yok demissiniz ben avukatım ve yerli silah üreten firmanın avukatlığını yapan kısının yanında çalıştım.
Siz mantık tanklarla alakali dedikleriniz konusunda sizde var ve ayni şeyi söylemekten öteye gitmemissiniz. Haliyle aynı şeylere aynı cevabı vermek zorundayım. Bu bir başlangıçtır. Tank yerlidir ama yuzde 100 yerli midir hayir. Olur mu ? Olur.
Emeklilik yaşı 65 değil. 60. Ve çok ovdugunuz avrupa da bazı ülkelerde daha fazla. Ülkeyi bu duruma sokan zaten emekliliğin yaşının düşük olmasıdır.
Sağlık sistemini dahi eleştirdiniz. Ki siz eskiyi gördünüz buna rağmen eleştiriyor olmanız ilginç.
Bir kumpas ile gelinmedi iktidara. Kendiniz de dediginiz gibi krizden sonra gelindi. 94 yılında kibrisa tasinmamizin sebebi 7 tl olan 1 doların 24 lira ya 1 gece de çıkması ve ardından batmamizdi. Inşaat sektörüne cevap verirken 99 depremini unutmuşsunuz.
Verdiğiniz cevapların tamamında hemen inanıp sorgulamadigimizi ima etmişsiniz ama bunu derken dahi hala bizleri yada düşüncelerimizi küçük gördüğünüzü saklayamamışsınız.
Inşaat sektörünün bir çok sektöre doğrudan etki ettiğini kabullenmemek zaten izahtan vareste bir durum. Ülkede 100 yıllık binalar sağlam duruyordu da millet yıkmaktan zevk almıyordur sanırım.

Eleştirinize bize sovulmus gibi değil sanırım aynı naziklikle cevap veriyorum. Bir cok kisi de benim gibi. Aksine biz iktidarın yaptıklarını desteklediğimiz zaman koyun muamelesi görüyoruz. Elbet sizin gözleriniz varsa bizlerin de vardir.
Araba mevzusunda ;
Önümüzde yeni secimler için 4 5 yıl var. Sayet adım atılmamışsa o zaman hakli sayılırsınız. Çünkü hükümetin vaadi yerli araba 2018 de gelecek değildi. Hükümet söz verdiği bir çok vaadi ama 3 ay ama 5 ay da gecikse yerine getiriyor. En azindan bolu tüneli gibi inşaatlara başlanıp da patates deposu olarak kullanılmıyor.

Medyanın yarısından fazlasi elinde diyerek algı yaratıyorsunuz. Biz atv ye takılı kalıp diğer tv leri görmesek anlarım. Fox halk tv cnnturk habertürk ntv gibi kanalları hükümetin elinde diye düşünmemek lazim sanirim.

Uzun lafın kısası, görüldüğü üzere elestirmediginiz sey kalmamış. Hükümete su iyidir dediginiz tek bir şey yok. Elbette hataları vardir. 16 yil olmuş hatasız kul olmazken hatasız devlet nasil olur.
Uzay istasyonunu söyleme sebebim muharrem incenin ağzından çıkan endüstri 4.0 kelimesine tüm milletin bel bağlıyor hayran kalıyor olmasıdır.
Yapilan nükleer santral sadece ruslar tarafından değil, ayni zamanda türk şirket tarafindan da yapılıyor. Gönül isterdi ki herseyi tek başımıza yapalım.
Önceki hükümetle kıyaslamadan başınızdaki iktidarın düzgün is yapip yapmadığını nasil anlayacaksınız. Ben ak parti hükümetini 1930 hükümetiyle değil bir önceki ve ondan önceki hükümetle karsilastiririm. 1 önceki hükümeti de ondan öncekiyle karşılaştırım.
Bakınız ak parti haricinde gelen hükümetlerin ortalama ömrü 16 ay neden acaba durup sordunuz mu kendinize..
Önceki hükümetlere bakın ve ondan önceki ile karşılaştırın. Ne değişmiş? Hiç birşey. Ak parti 2002 de yüzde 34 ile geldikten sonra 2007 yılında ak partiye kapatma davasi açıldı. O zamanlar da 5. Yılını yaşayan ak parti yine önceki hükümetle karsilastirilirdi ve aralarında daglar kadar fark vardi. O zaman da 30 yıl öncesi ile karsilastirmayin dediniz mi ?

Durup kendinize sorun bunca yıl da bunca hükümet görmüş bir millet, bunca hükümet değiştirmiş bir millet ne oluyor da ak partiye hep yüzde 40-50 Oy veriyor.

Eğitim sistemi ak parti hükümete geldiğinde nasıldı? Şimdi nasıl? Hersey eğitimle diyorduk.. okuma yazma oranı yüzde 85 iken yuzde 34 oy alan ak parti vardi. Şimdi okuma yazma oranı yüzde 99 iken ak parti 2 kişiden birinin oyunu alıyor.

Tekrar ediyor ve bitiriyorum. Her hükümet hata yapar. Ak parti de hatalıdır. Ama bu hataları en azindan suan için kesinlikle diğer alternatifleri seçecek kadar büyük veya affedilmez değildir .

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi