tristy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
halen tık yok ) şaşırdık mı
Hocam vize sorunlarım var beni bıktırdılar. Yazılar hazır ama düzgünce girmek istiyorum. Şaşırılacak bir durum yok. Sözüm söz tamamlayacağım. Ben verdiğim sözü tutarım.

Ek olarak bakın üzücü olacak ama dün mü ne bir arkadaşa özel mesajda yazdım;

Alıntı
Hocam bu saatten sonra artık başarı parayla oluyor Google tarafında. Ben ne verirsem vereyim, ne anlatırsam anlatayım düzgün uygulasan da reklam ile hit çekmen lazım sitene. Bu da para yardımıyla oluyor. Ha onun da garantisi yok. Tamamen anlıyorum seni ama birşeyler başaranlar bu saatten sonra hep parası olanlar. Bana 1 tane gösterir misin yeni site açmış başarılı olmuş birisini? Hangi sektöre girersen gir hep bi para kazanan adamları görürsün ya da yeni gelenlerin hepsi paralı adamlardır.
Olayın doğrusu da budur arkadaşlar. Parası olanın başarısı olur artık. Ha 1000'de 1 başarılı olan olur onun da çok emek vermesi lazım ve şansının yaver gitmesi lazım. Benim tüm anlatacaklarım nasıl eksiksiz hale gelebileceğiniz ile ilgili. Yani benim anlattıklarımı uyguladıktan sonra 10.000 - 100.000 hit beklemeyin gelmez. İşin doğrusu artık parası olana üst sıra var, olmayana yok. İşin doğrusu bu, üzgünüm ama gerçekten bu.