Bende aynı sayılsamda, sabır konusunda hiç alternatifim yok hocam 0. Ama hırs yaptığım vakit, önüme ne engel geçerse geçsin onu gerekirse 1 hafta uyumam çözerim. Ama tadım kaçtığında, yanıma istediğiniz kral yazılımcıları getirin beynime kafama girmez, gider 2 tek atar tekrar devam ederim biraz müzik ve oyun oynadiktan sonra
Biraz da azimli olsanız aslında çok güzel şeyler başarabilirsiniz bence. Bazen yeni bir şey öğrenirken en başta imkansız gibi görebiliyorum ben. Ama her gün ufak ufak öğrendikçe çok daha keyifli hale geliyor. Vazgeçmemek lazım
En Son Olan Örnegimi Verim 1-2 Gün Önce Bir Oyun Serveri Kurmuştum 5-6 Gün Önce Kurulsakta Diger Serverlerden Çok Fazla Önlinemiz Vardı Diger Serverler Kıskandı Ddos Saldırıları Vs Dayanamadı Site Çöktü En Sonunda Birisi Vds Erişmiş Ve Dosyaları Silmiş Nasıl Oldu Anlamadım. Ve Sonra Vds Satın Aldıgım Kişi Dolandırdı Vds Full Gitti Sonra Sinirlendim Kapatım Sonra 1-2 Gün Geçti Yeniden Vds Satın Aldım Yeniden Kuruyorum Tam Saglam Şekilde. Kişileri Siber Suçlara Şikayet Etim Firmayıda Adliyeye Şikayet Dilekçesi Verdim
Iyi yapmışsınız. O kadar emek boşa gitmemeli tabi ki. Daha iyi yerlere gelirsiniz umarım