onurbesen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam şevkini kırmak gibi olmasın ama beş para etmez. Birçok girip çıkan tanıdıklar oldu.Genel de 2 kişi çalışıyorsunuz bazen araba dahi vermiyorlar altınıza dolmuşla gitmek zorunda kalıyorsun müşterilere ve bu ücreti de cebinden karşılıyorsun.Yemek ücreti yok asgari ücret +prim ama primleri ne kadar onu bilemiyorum. Mülakat da bunları sor yemek+yol masraflarını özellikle
Başta konuştuk hocam bunları, iş ilanında ehliyetli arkadaşlara şirket aracı verilecektir yazıyor + mülakatta da 4 gün öğrenme sürecin olacak 5. gün sahaya artık kendin çıkacaksın belki dediler. Satışlarına göre belki araç vereceğiz sana dediler. Yemek ücreti 300 TL lik ticket veriyorlarmış. Yemek var, yol da araç verecekleri için sıkıntı olmaz sanırım. Zaten göz sağlık raporu ve aile hekiminden iki ayrı rapor aldım. Yönetici araç vereceğiz sana normalde daha sonra isteyecektim ama Pazartesi iş başı yapacaksın Pazartesi getir dedi. Araç vermeyecek olsa 2 Ayrı sağlık raporu istemez veya araç vereceğiz demezdi diye düşünüyorum. Zaten Saha satış elemanı dediğin araç verilir, ilçe ilçe gezersin satışını yaparsın. Dolmuşla gezecek olsam neden işe gireyim ki? Ulaşım konusunu zaten yönetici başta söylerdi. Yol masrafın bizden değil veya bizden diyebilirdi, ki demedi. 9 Kişilik ekibe verilecekmişim, saha satış müdürü sen şu ilçeye git, sen şu ilçeye git diyerek sizi yönlendirecek dedi. 1 Ay öğrenme sürecim olur sonuçta herkesin öğrenmeye ihtiyacı var bu iş konusunda dedim. Yönetici: 1 ay çok uzun bi süre, 1. gün işe başlayacaksın 2. gün sahaya çıkacaksın bilen bi kişiyle artık 3. gün sende bişeyler söyleyeceksin 4. veya 5. gün artık sahaya tek başına çıkacaksın dedi. Bilmiyorum abicim Pazartesi belli olur tekrar konuyu güncelleyerek mesajını alıntılar cevap atarım İnşallah dediğin gibi olmaz, hayal ettiğim gibi araç verirler ilçe ilçe gezerek satışımı yaparım.