Merhaba, saçlarım çok sert.10 yıldır bioxcin kullanıyorum.Bu bioxcin şampuanın saçımı bu kadar kuruttuğunu düşünüyorum.Acaba cildiyeye mi gitsem? Bir önersi olan var mı?
Şimdi öncelikle Bioxcin kullandığınıza göre saç probleminiz mevcut. Şampuanın hangi tipini kullanıyorsunuz ? Saçınız artık kuru tipe sahipse kuru/normal serisine ya da hassas serisine geçiş yapabilirsiniz. Doktorunuza ya da eczacınıza danışmadan ürün kullanmanızı önermiyorum. Hatta sadece saç dökülmesi şikayetiniz varsa biotin kapsül kullanabilirsiniz. Şampuan kaynaklı saç sertliği de ortadan kalkmış olur.
Ama illa bir şeyler kullanmak istiyorsanız saç diplerinize badem yağı kullanabilirsiniz. Badem yağını masaj yaparak uygulayın, bir süre sonra şampuanınızla yıkayın.
Argan yağını da saçlarınızı yumuşatmak için kullanabilirsiniz. Fakat mümkün olduğunca saç diplerinize uygulamayın.
O değilde aşırı yağlı bir vücut için öneriniz var mı? Akşam yıkıyorum sabah yağ içinde kalkıyorum. Elim yüzümde aynı şekilde.
Birçok nedeni olabilir. Sebebini bulmak ya da çözüme ulaşmak için ilk önce cildiye polikliniği şart