HakanDemirci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin ile aynı markayı kullanan varmı daha önce alınmış mi belki bilgisizlik ve tecrübesiz olmanız red yemenize sebep olmuş olabilir sinir mesajı atmak yerine açıklayıcı olmak burdaki kişilerin size yardım etmesi kolay olur

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhabalar hocam, yaklaşık 2011 yılından bu zamana kadar marka tescili başvurusunda bulunuyorum. Aynı kategori de 2 farklı isime marka başvurusunu benzer bir biçimde yaptığım da birisi RED yiyor, diğeri kabul oluyor. Şu şekilde izah edeyim. Bir ismin .com.tr uzantısını yaptım, TPE'de aradığım kişi büyük ihtimal red yersiniz dedi 3 aydır beklediğim marka bugün RED yiyor. Diyorum ki; sınıfta bir benzerlik var mı? Hayır! Marka da benzerlik var mı? Hayır! Neden olabilir diyorum, bana reddetme konusu çok saçma geldi.

Neden mi saçma geldi? Marka araştırma kısmından bakarsanız eğer, .com.tr isim ile yüzlerce markanın kabul edildiğini görebilirsiniz. Hem de bu başvuruları şahıslar yapıyor. Ama bana geldiği zaman RED kararı alıyorum. Dilerseniz verin skype adresinizi ben size çok daha detaylı anlatayım. Ben sanırım hakkımı hukuk çerçevesinde arayacağım. Böyle saçmalıklara artık tahammül edemiyorum.