Hayırlısı olsun ama nedenini anlamıyorum. Kasım 2017de başvurdum 5k abone 54k saat izlenme süresi var ama incelememekte ısrarlı %100 özgün kanalımı.
bu sabaha kadar bende anlam veremiyordum açılmadığı için, gerçi hala anlam da veremiyorum birçok kişinin açılmamışken benim açılmış olmasına

sizde iki gün daha sabredin hocam muhakkak açılacaktır sonuçta benimde haziranın sondan bir gün öncesi açıldı.. extra yaptığım birşey de yok kapalı olduğu süreçte günlük video atmaya çalıştım telif ihtar herhangi birşey yok. Sadece bu hafta başından bir adet müzikten dolayı telif geliri başkasına giden bir videomuz vardı onu sildim. faydası oldu olmadı bilmiyorum ama uzun zamandır yaptığım tek farklılık bu oldu
Hayırlı olsun hocam
teşekkürler
@KutlayUSTA; hocam

Öncelikle Hayırlı Olsun. Açılmasının sebebi tahminimce instagram İGTV yi çıkarttı ve videoların 1 saat izlenme olasılığı verdiği için elindeki tüm bekleyenlerin reklamlarını aktif ettiki kimse gitmesin diye. İnşallah herkesin açar ekmek yer herkes.
İyi çalışmalar.
belki IGTV den belki değil bende bilemiyorum ama dediğiniz gibi İnşallah herkesin para kazanması açılır hocam