İşte buna tatlı dille karşı çıkarım, bana kalırsa Türkiye'nin en iyi ticaret forumu olmasının yanında en modern vBulletin forumu da r10'dur. Tabii ekstradan yazdıkları onlarca modülü de göz ardı edemeyiz, bunların çoğu local dışı bağlantılı ve yer yer bozulup güncellenmeleri gerekebiliyor. Açıkçası son 1 senedir gözlemlerime dayanarak söyleyebiliyorum ki, r10 üzerinde bayağı yoğun çalışıyorlar ve bu durum evimin tadilata girip yenilenmesi gibi hissettiriyor.

konuya gelecek olursak paylaşım ekibini güçlendirip YouTube üzerine de bölünmeden yoğunlaşabilirler, fena da olmaz hani.

çok tatlı dil olmuş

bende r10'un kötü olduğundan felan bahsetmiyorum gerçekten ekip çok iyi daha ilk kayıt olduğum zaman burdaki default temaya alışamamıştım ve r10 yerine wm de takılıyordum, şimdi tema efsane oldu ve pc de boş zamanım olduğu gibi sosyal medya yerine direkt r10'a giriyorum. Çok iyi çalışıyorlar ama forum ve youtube'yi birlikte götüremeyeceklerini sanıyorum. Bence sadece yotube için çalışan bir eleman tutmaları gerekecek, bu sayı artada bilir. tatlı eleştiriniz için teşekkür ederim