oyunfor.com dan kaç gündür bir clash of clans köyü kovalıyordum. 50 tl ye bir köy aldım ama daha geliştirilmesi gerekiyordu. Daha öncesinde oynayıp sıfırdan başlamak inanılmaz zor geldiği için daha yüksek bir köy arıyordum. Fiyatlar genelde uygundu. 110-180 arasında. Ama ne hikmetse hangi köyü beğensem ya satılmış yada satıcı kimlik bilgisi yükelmek istemiyordu. 118 tl den 180 tl ye kadar bakiye yükledim durdum. Baktım olacak gibi değil. Dün aldığım 150 tl lik köye cevap gelmedi. Bende başka ilan gelmiş mi dedim bu köyü buldum. Hemde 105 tl Şaka gibi resmen. Verilen emeğe karşı bu para çerez parası gibi bir şey.

Biraz hava atmak için açıkçası açtım bu konuyu. Bu arada öyle günde bir kaç kez gireceğim belki oyuna. Ama yine de arada stres atıyorum. Taktik yapmak zekayı çalıştırıyor bence. Birz da o yüzden satın aldım. Ama tek eksi tarafı telefonda oynamak zorunda kalmam. Önceden tablette oynardım. Şimdi telefondan oynuyorum tablet yok. Haliyle küçük ekranda oynamak pek hoşuma gitmiyor. Sırf oyun için tablet alacağım sanırım

İlk aldığım köy.

Buda ikinci aldığım köy.