sitenizde açık vardır. Skype adresinizi PM üzerinden iletebilirseniz kontrol edelim.
hocam sadece yönlendirme kodunu siliyor normal hale getiriyor.
açık değil. Eklentilerinizden biri. htaccess dosyanızı düzenliyor. hangi eklentilerinizin htaccess üzerinde değişiklik yaptığını bulursanız sorunu çözersiniz. yoksa o eklenti ayarlarında her değişikliğinizde. htc dosyanız sıfırlanacaktır.
Hocam doğrudan .httacces e müdahale edecek bir eklenti yok. Cache eklentisi vardı onu bir süredir kullanmıyorum.
dosya iznini 444 yaptım hocam. Bir sorun olur mu?
bunu okuduktan sonra 444 yaptım
Alıntı
En temiz yol, bence, .htaccess dosyasını salt okunur yapmaktır. Dosya izinlerini salt okunur olarak değiştirerek, WordPress onu değiştiremez. Bu destek dizisinde açıklandığı gibi :
WordPress özellikle, ev yolundaki hem .htaccess dosyasının hem de PHP is_writable işlevini kullanarak yazılabilir olup olmadığını denetler. Yazılabilir değilse (aka, salt okunur), WordPress yazmayı denemez. Linux tabanlı bir barındırma sistemindeyseniz, .htaccess dosyasının 444 veya 440 veya 400 izinlerine sahip olmasını sağlayın. Hala çalışan en küçük olanı kullan.
Örneğin, sunucumda, 444sihir gibi çalışan bir chmod değeri . Ancak sunucunuzda yapılandırmaya bağlı olarak, hatta kullanarak 440veya daha da fazla çevirmeniz gerekebilir 400. Her zaman iyice test etmek için en iyisi ve / veya herhangi bir şüphe durumunda ev sahibinize sorun.
Bu yüzden izinlerin değişmesi sağlam bir çözümdür , ancak WordPress, eklentiler, temalar vb. Şeylerin .htaccess dosyasında değişiklik yapmasını engelleyeceğini anlayın. Sonuç olarak, kendiniz SSH / SFTP / etc aracılığıyla dosyada değişiklik yapamazsınız.