Merhaba,
yorumları oldukça duygusal bulduğum için yazıyorum hocam biraz daha profesyonel bir bakış açısı ile yazmak istedim. Yorum yapan arkadaşlar pek gerçekçi ilerlememiş . bu tip videolar trende falan girmez yani r10 dan 3-5 izlenme aldı aldı gerisi çok zor
1- görüntü kalitesi uygun değil cihazı değiştirmeniz gerekiyor kesinlikle bu cihaz ile ilerleme sağlayacağınızı sanmıyorum
2- çekim hızı konusunda kendinizi geliştirmeniz gerekiyor aşırı hızlı sonunda 5-10 saniye duraksayabilirdi de ne olduğunu anlamadan video bitti
3- müzik seçimi güzel belkide tek olumlu yanı
4- çekim çok titreşimli sanırım tek bir açıdan tepeten çekim daha güzel olacaktı gözü oldukça yoruyor
5- senaryo ve iş youtube için uygun değil. muhtemelen yapılan bu kartonları çekimden sonra attınız. insanların bunu gerçekten yapmak için bir nedene ihtiyaçları var kimse evinde çekmecesinde bu tür bir görüntüye müsade etmez belki kartonlar en azından renkli olsaydı bir fikir olabilirdi.
6- bu tip işleri yapan çok çok profesyonel insanlar ile yarış içindesiniz bence bir süre video yüklemek yerine kendinizi geliştirmeye vermeniz gerekiyor.
7- şahsi fikrim şu an boşa efor sarf ediyorsunuz bu tip içerikler ile devam edecekse kanal ilerlemeyecek ve asla tutmayacaktır kendinizi mutlaka geliştirmeniz lazım.

başarılar dilerim