Vekalet verebiliyorsun ve Türkiye'deki bir avukatı yetkilendirebiliyorsun. Bizzat ben yaptım. Türkiye'de senin adına her türlü dava açabiliyor yetkilendirdiğin avukat ama sonuç çıkmaz orası ayrı.
Eğer siteden gelir elde ediyorsan elde ettiğin gelirler hakkında dava açabilirler onu da kanıtlamaları lazım ki imkansız birşey. Kısacası hiçbirşey yapamazlar ev fazla wipoya gidip domaini elinden alırlar.
10 ay emek verdim daha yeni adsense koydum. hiç gelir olmamıştı bana uyarı yaptıkları zamanda.
kararım şu şekilde, wipo davası açılmasını bekleyeceğim, dava açılınca 301 redirect verip domaini sileceğim.
Bu tur mailler fake oluyor hocam.okumadan siliyorum sahsen.
hocam fake değil maalesef.
google.com için whois sorgusu yaparsanız markmonitor markasını görürsünüz.
mm-instagram.com alan adı da markmonitor'e ait. california'da sağlam firmaların marka haklarını koruyan bir kuruluşmuş.
Bu konuyu daha fazla uzatmaya gerek kalmadığını düşünüyorum. gelecekte başına böyle bir şey gelip de korkarak google'da arayıp buraya gelen arkadaşlar, canınızı sıkmayın. Türkiye'de facebook telif hakkından herhangi bir şekilde dava açamıyormuş. Türkiyede resmi kurumları yok zaten.
@tolgasen; hocama çok teşekkür ediyorum bilgilendirmeleri için.
Moderatörlerimizden biri konuyu kitleyebilirse çok sevinirim (kitlenmesi adına bu yanıtımı şikayet ediyorum). Çözülmüş bir sorunun daha fazla uzamasına gerek yok. Gelecekte başına bu sorun gelen arkadaşlar bana yazarak benim akıbetim hakkında bilgi alabilirler.
Sevgilerle.