Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence kendinizi bi alana verip sürekli o alan ile uğraşmanız gerekiyor örneğin ornegin instagram ile ilgileniyorsaniz instagram programi yapabilirsiniz oto beğeni oto takip vs. ( suan çok kişi yapıyor evet fakat ben sıradan örnek verdim ) ve onun satımı ile sürekli uğraşmanızi öneririm. Aramızda1 yaş var neredeyse 12. Sınıf oldum suan için konuşuyorum üniversiteyi cok rahat okuyacam çünkü suan söylediğim şeyleri uyguladığım için kafam rahat sınavın 2 gün sonra olacağını biliyorsun ama son 10 gündür r10 da sürekli online takiliyorsun sınavına calismadigin belli bence baştan kaybediyosun sınavın önemini anlaman gerekiyor. Universite kazandin diyelim başka bir yere gittin yine yazılımına devam edip elbet gelisirsin. Ama üniversite okumazsan böyle konular açarsın. hayatında başarılar abim
Meslek lisesindemi okuyorsun bilmiyorum ama, soylediklerine katılıyorum. Çalışmadım, sürekli proje geliştirdim, yarışmalara katıldım,farklı işlerin peşinden koştum. Sürekli bir çaba ve sürekli bir iş peşindeydim. Bunların bana kattığı tecrüübeler var tabi, bu forumda benim gibi olmuş birçok kişinin olduğunada inanıyorum. Umarım sende olmaz bu durum. Nerdeyse her sektöre girdim , hepsindede en az 1 ila 3 ay arası çalıştım. Getirisi oldumu, oldu fakat istediğim gibi olmadı. Yina ALLAHA şükür iş yapıyorum, paramı kazanıyorum. Benim yaptığımı başkaları yapınca başarılı oluyorsa, neden bende olmuyor, onu merak ediyorum. Büyüklerimden tavsiye istiyorum, yaptığım hata ne, neyim eksik diye.