Merhabalar,

İşe geçen hafta başvurumu yapmıştım, üniversite sınavına girdikten sonra boş oturmayayım dedim. Elimden sadece internet sitesi yapmak geliyor ve bununla sınırlı kalmayıp, saha satış temsilciliği yapabileceğim aklıma geldi.. Satış alanında sadece İnternet Sitesi için müşteri bulup internet sitesi yapabilirim diyerek müşterimi ikna edip güven veriyordum. Sonucunda müşteriyle hiç görüşmemize rağmen işini alıp teslim ediyordum ve güvenip ödemesini yapıyordu. İş Turkcell Saha Satış Temsilcisi olarak geçiyor. Maaş+Prim şeklinde çalışacağım ve sahada müşteri bulup satışımı gerçekleştireceğim. İş ilanında ehliyetli arkadaşlara şirket aracıda verileceğini gördüm. 3 Yıldır ehliyetim var ve aktif olarak araç kullanıyorum ve aşırı derecede çok seviyorum araç kullanmayı, uzun yol deneyimimde var.

Özet olarak yarın 10 da mülakata çağırıldım;

-Mülakatta nelere dikkat etmeliyim?
-Giyimim takım tarzı mı olsun yoksa spor tarzımı?
-Sorulara nasıl yanıt vermeliyim Beyli Hanımlımı yoksa içten ve samimi mi?
-Nasıl güven sağlamalıyım?
-Bu işi gerçekten istiyorum yapabileceğimi nasıl kanıtlamalıyım? Ne gibi örnek verebilirim?
-Tecrübe ve deneyimim sadece evimde sınırlı yanlız telefonla görüşerek internet sitesi işleri alıyorum, yöneticiyi nasıl etkileyebilirim?
-Üniversite sınavına gireceğim bu hafta sonu bölüm olarak pazarlama düşünüyorum, bununla ilgili neler söyleyebilirim?

Not olarak; Enerjik, özgüvenli ve gencim.

Elinizden geldiğince bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, biraz heyecan var tabii. Böyle bir işi çok istiyorum, hedefim pazarlamacılık. Eğer işleri yürütebilir, satışımı yapabilirsem bu işte ilerleyebilirim. Yorum atan herkese +R10

29.06.2018 İşe Alındım