Merhabalar,
Hiçbir şekilde bu tarz konulara cevap yazmadım bu sanırım son mesajım bu konular üzerinde. Gerek kendi sitelerim, gerekse de müşterilerimin sitelerinde gözlemlediklerimi sizlere paylaşacağım.
1. Backlink alırken sitenin sadece değerlerine odaklanmayınız.
2. Yazının kaç ay kalacağını sorunuz!
3. Sitenin güncellik durumu (En son ne zaman içerik girilmiş değil. En son ne zaman index almış.)
4. Sitenin içeriklerinin kalitesi nelerdir?
5. Siteden toplamda kaç adet link çıkışı mevcut?
Yukarıda bulunan 5 adet madde ilk maddelerim tüm müşterilerime çalışma yaparken özenle bunlara bakarak yansıtırım..
1.1 = Sitenizin Da,Pa,TF,CF ve birçok değerlerini karşılaştırınız. Örnek; Tanıtım veya Footer alacağınız sitenin değerleri +30 fark sizden yüksek. Ben bunu asla önermem..
1.2 = En az 1 yıl kalacağına ve yazı içerisinde ki link çıkışlarını gerek Dofollow, gerekse Nofollow olarak yerleştiriniz lakin benim önerim. Dofollow + Kaynak Link.
1.3 = Birçok site günlük içerik girmektedir lakin içerik girişini sadece girmek için yapmaktadır. Bir bakın bu adamın sosyal medyası var mı? Bu adam sitesine ne kadar özen göstermiş.
1.4 = İçerik kalitesi = Ben gelip Grip nedir? tarzında bir makale yazarsam eğer ki elbette bu benim gözümde kalitesiz olur. Gribin birçok bölümü var. Bunları da alt başlıklarla geçirerek yazabilirim tarzında.
1.5 = Siteden toplamda kaç adet link çıkışı olduğunu kontrol edin. Nerelere link çıkışı yapılmış, hangi linkler kırık vs.
Tanıtım yazısı aldıktan sonra sitenize içerik girmeyi kesmeyiniz aksine biraz hızlandırmanız gerekecektir. Ek olarak tanıtım yazısından sonra sosyal medyayı asla ihmal etmeyiniz..
Bu tarz birçok yazı yazabilirim lakin şuanlık bu kadarını yazdım.

Sorularınızı PM'den cevaplarım..
Sağlıcakla.