Yazılarınız telif hakkını alın ve mahkemeye verin.
Bunun için bir çalışma yapacağım.
Öncelikle haberlerinizi kopyalanamaz düzeye çıkarın ve haber yazıların haklarının sitenize ait olduğunu dile getiren yazı yazın...İzniniz olmadığı takdirde alınmaması gerektiğini belirtin...Haberlerin urllerini alarak haber yaptırın
Celalettin hocam öncelikle sitemiz kesinlikle haber sitesi değil ve sitede herşey var izin almadan kopyalanamaz şu yapılamaz diye bir tek izin almadan çalan olursa diye sövme cümlesi kullanmadık. Genelde bu tarz içeriğimi çalan siteleri takip ediyorum ve arayıp iletişime geçip kavga dövüş linkimi ekletiyorum ama pasif URL veriyorlar tabi.
Mesela geçtiğimiz günlerde orta düzey bir haber sitesi içeriğimizi çaldı adamları aradık izah ediyoruz dedikleri şey şu aynen yazıyorum "
Siz ajanslara üyemisiniz? Biz ajanslara aylık kaç bin tl para ödüyoruz o yüzden bu yazıyı biz alabiliriz ve siz kaldırmak zorunda kalabilirsiniz!
Cevaba bakarmısın internet sektörünü tamamen haber mantığında çalışıyor sanıyor embesil neymiş bizim içerik üretmek için haber ajansına abone olmamız gerekiyormuş

Yoksa siz günlerce emekte harcasanız biz 5 dk da çalar ve sizi haksız çıkarırız diyor resmen.
Bahsettiğim siteler genelde hep basın özgürlüğü, hak hukuk ve emekten dem vuran siteler onu da söylemeden edemeyeceğim.