Es Selamü AleykümDün yürüyüşte idim kulağımın dibinde ıslık,bağırma çok oldu ve eve gittim duamı okudum tam uyucam çınlama oldu ve geçer diye uyumaya çalıştım zar zor uyudum uyandım bi kaç kez hala var şimdide var yaşayanlar varmı çözümü nasıl buldunuz? Hastaneye gidicem veya sağlık ocağına öğlen siz ne yaptınız olduysanız.. lütfen birşeyler söyleyin çok gıcık ses
Hocam gecmis olsun oncelikle , kulak cinlamasi ciddi bir problem bircok sebebi olabiliyor cok basit bir soguk alginligi veya tedavisi zor boyun duzlesmesi bile kulak cinlamasina etki edebiliyor zamaninda benimde basima geldi.
Size nacizane tavsiyem 1.si sakın internette arastirmayin bu durumu eger arastirirsaniz orada kulak cinlamasi kalici olarak gecmeyen bir suru insan goreceksiniz facebook'ta bunun gruplari var kesinlikle katilmayin bilgi almayin tedavisi yok artik oldun bittin gibi kelimeler kullanirlar en temizi gidin bir hastaneye detayli bir bilgi ve muayene olun akabinde gececektir. Olurda isin icinden cikamaz daralırsanız bana pm atın yardımcı olayım