Tavuk balık baklagiller badem yumurta yoğurt süt peynir bol miktarda protein içeren besinlerdir. Spor sonrası bunları tüket. Çünkü vücudun yağ yaparken kas oluşturabilmeai için proteine ihtiyacın var.Ben evde spora başladım ve aletsiz spor yapıyorum. Vki 26.5 olduğu için henüz pek bir değişim yok. Ama sıkılaşmayı hissetmeye başladım. Yağlar eridikçe alttaki kaslar çıkmaya başlayacaktır.
Öneriniz için teşekkürler hocam sağolun.
Spor salonlarda hocalar süs diye mi var? Biz size sizin kalp ritminiz nasıl attığını bilmeden, nasıl antrenman yaptığınızı bilmeden, nasıl beslendiğinizi bilmeden nasıl öneri verelim?
İskender söyleyeceğim yanında kola mı içeyim gazoz mu önerileri bekliyorum.
Profesyonel spor yapmak istemediğimi belirtmiştim. Günlük gidip koşacağım ve profesyonel hizmet almayacağımı da belirtmiştim. Sanırım konuyu okuma konusunda bir problem olmuş.
Benim programımı size anlatayım,%100 etkili ve kondisyon için birebirdir.Salona gidip ağırlıkların altına yatıp kendinizi boşa yormayın.
Günde 6km yavaş tempoyla koşmaya başlayın koşu parkında. Koşu bittikten sonra 3X15 Şınav , 3X15 mekik , 3X5 Barfiks yapın.Bunlar bittikten sonra ters şınav,dips vs farklı hareketleri yapabilirsiniz.
Set sayılarını her 2 haftada bir arttırmaya bakın.Sonuçları ilk aydan itibaren görmeye başlayacaksınız,ama kesinlikle ilk başta 6km koşmanızı tavsiye ediyorum,tabiki zamanla bu 6 km de artması gerek.
Teşekkürler hocam not aldım. Deneyeceğim. Yorum yapan herkese teşekkürler. Az buçuk öğrenmek istediğimi öğrendim. Sağolun.