@spdnet; ve özellikle
@SPDNet_Teknik; 'e teşekkür ederim. Osman Bey'e ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Yaklaşık 2 ay sonra neredeyse 1 yıldır kullanıyor olacağım. Windows bayi hosting almıştım. Ayda 14tl ödüyorum çok değil. Ama bu fiyata muhteşem performans alıyorum üstelik istediğim kadar site ekliyorum.
Sattığım bir tane siteyi de hostingimde barındırıp hosting paramı bile çıkarıyorum. Ne saklama alanı limiti koyuyorlar, ne de trafik. Hem ben memnunum hem müşterim memnun. Yavaşlama yok, mis gibi Plesk var. Tek tıkla HTTPS'e geçirip, tek tıkla wordpress/joomla vs. kuruyorum. Wordpress'te sayfa yükleme hızı sitemdeki o kadar eklentiye rağmen 1.5 saniye.
Bunun dışında geçenlerde kendi hesabım dışında çalıştığım firmayı da SPDNET'e geçirdik. VIP Hostingimiz var, wordpress için muhteşem bir hız sunuyor. Yakında wordpress'ten standalone bir yapıya geçeceğiz, yine aynı hızda olacağına şüphem yok. tekrardan teşekkürler.
Öneriler:
Plesk'teki lisansla tanımlı sınırları aştı sorunu çözülmeli.
PHP.ini dosyasına erişim verilmeli
IP adreslerinin bazıları mail blackliste girmiş, (bendeki 1 tane blacklistte) bu konuda çalışma yapılmalı.