Merhaba.
Twitterde 33k bir hesabım vardı. Bugüne kadar bir problem yoktu az önce twitter uygulamasından attı. Ne şifreyi değiştirdim ne de başka bir şey yaptım.
Twitter uygulamasına giriş yapmaya çalışınca girmiyor ne hata ne başka bir şey.
Şifremi unuttum yapmak istiyorum kullanıcı adını yazıyorum böyle bir kullanıcı adı bulunamadı diyor. Eposta adresini yazıyorum şifre sıfırlama maili geliyor.
Şifre sıfırla diyorum teknik bir sorun oluştu hatası veriyor. Hesabınız askıya alındıysa itiraz için giriş yapın diyor. Giriş yapamıyorum hiçbir türlü. Ne yaptıysam hata veriyor. Mail adresini kontrol ettim. Hiçbir şekilde ne uyarı ne başka bir şey gelmemiş. Hesabın kullanıcı adını aradığımda bulamıyorum. Tarayıcıdan link olarak giriyorum yine olmuyor.
Hesap kapandı muhtemelen ama hiçbir mail vs. gelmedi. Daha önce kapanmıştı hesabım ve mail atıyorlardı. Hesabın çalınması mümkün değil eğer öyle olsa bile hesabın maili duruyor şifremi unuttum yaptığımda girmeliydim giremiyorum. Hesabın askıya alınmasını itiraz etmek için giriş yapmamı istiyor ama zaten giriş yapamıyorum.
Böyle bir durumla karşılaşan var mı? İletişime geçiyorum otomatik aynı maili atıyorlar.