gunde ortalama 5o dk ideal spor hocalari da oyle diyor zaman dilimi kendini ne zaman hazir hissederse o zaman git ben öyle yapiyorum bazen 12 bazen 3 bazen akşam 8-9 haftada 6 gun gidiyorum alişkanlik oluyor
Önerin için teşekkürler hocam fakat daha önce spora gittiğimde bu süreyi 1-2 saatten aşağıya düşürmeyin demişlerdi arkadaşlar. Ek olarak düzenli olarak gitmek istiyorum. Atıyorum bir gün gidip 3 gün gitmeyip veya bir gün sabah gidip bir gün akşam gitmek gibi değil, işlerim var budan dolayı bir düzene oturtmam gerek. Tekrar teşekkür ederim.
1 gün dinlenme yap. Ben 6 gün gidiyordum baya verim aldım. Haftada 2 bölge çalışmak bana göre en iyisi. Ama beslenmenide bu yönde hazırlaman gerekir.
6 gün kas gelişimine engel olmayacaksa hiç problem değil. Pazar günü dinlenir hafta içi giderim sürekli. Beslenme konusunda bol yumurta alırım artık

Ben sadece karın ve kol çalışmayı düşünüyorum. Zaten her spordan önce ısınmak için koşuyorum 20 dakika. Spora başlamadan önce mi koşayım yoksa bitirirken mi? Önerin var mı hocam?