raskolnbuba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben o kadar anlattım Turknet Almayın aldırtmayın diye bazı arkadaslar ref sağlamak için iyi süper vs vs dediler.Adamlarda müşteri hizmeti denilen bir kavram yok.Akksiz ama herkesi aynı ip havuzuna atıyor.İnternet yavas.(Kota biterde farklı bir ip havuzuna atılırsınızya mbps düşer o şekil)93₺ ye AKK’siz 16mbps turk telekom kullanıyorum.Alt yapınız Hangi firmaysa oradan netinizi alın.Gidipte turkcell adsl turk telekom alt yapısını kullanıyorsa almayın.Alt yapı hangi firmanınsa onu alın
Her yerde alt yapıyı Türk Telekom sağlıyor diye biliyorum. Türkiye'de başka alt yapı sağlayan firma var mı?

Type adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açık söylemem gerekirse hata %100 sizde.Evraklarınızı imzalayıp gönderiyorsunuz . Taahhütütnüz bittiği gün geçiş saplanıyor. Normal telefon hattından hattına geçiş yapar gibi düşünün. Siz gidip herşeyi aceleye getirip panik yapmışsınız , oysa ki her şey seyrinde ilerliyormuş. Oradaki elemanlar sizin taahhüt tarihinizi görerek işlem yapıyor. Evrakları 2-3 gün önceden göndermeniz lazım zaten. İnceleniyor 2-3 gün sınra tam gününde geçiş yapıyor
İyi de hocam geçiş sağlanınca internet bağlantısı komple gider mi? Geçiş sağlandığı an internet gitti. 3-4 tane destek talebi oluşturdum. Daha biraz önce yanıt geldi, ekibimiz inceledi binada sorun yok dairenizin kablolarını kontrol edin diyor. TTneti geri açtırdım şu an çalışıyor dairedeki kabloda problem yok. Sesli temsilciyle görüşemediğim için ne o beni anlıyor ne ben onu.