beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynen hocam
Örneğin, yayıncılar tıklama başına ödeme yapılan programlara katılamaz yani hiç bir şekilde reklamlar döndüremezsiniz bu işi. facebook a reklam verip döndüren var google a verip döndüren var ancak bu durum politikalara uygun değil. sonra durudk yere hesabım banlandı diyor insanlar okumak ögrenmek lazım
Hocam özellikle yüksek adsense gelirli site satışlarında %10'a varan tıklama oranları eşliğinde bu gelirlerin oluştuğunu görüyordum adsense ekran görüntülerinde. Sanırım bunun temel nedeni bu şekilde adwords çıkılması. Başka türlüsü çok zor bu oranlar...

beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam komik olmayın
paylaştıgım link zaten adsense politikalarının bulundugu resmi link.
yasalar size diyor ki x konuda x yanlışı yapmayacaksınız
siz diyorsunuz ki gidip bir mahkemeye sorayım

siz sadece sizi ikna edecek bir yanlış kişi arıyorsunuz. ben burada size desem ki sorun yok tamam diyeceksiniz. yada biri çıkıp deseki ben yapıyorum sorun olmadı bak gördünmü sorun yokmuş diyeceksiniz.

adamların politikaları açık tık başı reklam mantığı ile çalışan yerlerden trafik elde edemezsiniz diyor. olay bitmiştir ister adworse mail atın ister mark'a isterseniz jobs'a bu kural sizin için değişmeyecektir
Hocam önce bi sakin... Size komik gelmesi de bana komik geldi açıkçası. Verdiğiniz bilgilerden dolayı sağ olun. Benden misli misli daha iyi biliyorsunuz ki adsense konusunda işin çevresinden dönerek kazanç sağlayan çok sayıda kullanıcı var. Bazı yabancı forumlarda buna ilişkin yazılar gördüm ve buna istinaden araştırma gereği duydum ben de. Sonuç itibariyle okuduklarım(politikalar/kurallar) beni ikna etti ve az önce durdurdum kampanyayı.