iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rakamlarla aran pek iyi değil sanırım. 700 milyon kira verir mi sence hepsiburada gibi bir firma? 700 milyon tl'nin nasıl bir değer olduğunu biliyor musun? 50 tane arsa alır 50 tane depo kurar o 1 aylık kira parası dediğin oraya. Biraz mantıklı rakamlar konuşmaya başladığın an tartışırım. 300 bin liraya cevap bile vermiyorum çünkü aynı saçma mantık var.
Hocam çok özür dilerim ya, 700 bin tl demek istedim. Bende bir e ticaret sitesinde çalışıyorum, piyasayı ve sektörü çok iyi biliyorum. 2 katlı çok küçük bir deponun kirası 750 bin tl idi. Tabela değeri yüksek, iç hacmi geniş bir deponun kira bedeli 1.2milyon (bu sefer milyon).Öyle kolay değil işler, 50 tane arsa alayım depo kurayım diyemiyorsun. 24 saatte kargo çıkarabilmek için İstanbul merkezli olması gerekiyor, İstanbul’da bu imkansız. Şuan hepsi Çayırova, Şekerpınar’da ve kiralar bu şekilde. Unilever gibi büyük bir firma bile üretim ve kısmi depolamayı Konya’ya taşıdı, taşımacılık ve depolamayı ekole verdi. Sadece yazım hatamdan dolayı bu kadar gereksiz tepki vermenize hiç gerek yok. Saçma bir cevap vermişsiniz.