1- Yandaki (
https://play.google.com/apps/publish/ ) linkle developer hesabınıza giriş yapınız.
2- Sağ tarafta bulunan " Uygulama Oluştur " butonuna tıklayınız
3- Uygulamanızın adını ve dilini giriniz ( bu anlatım için ben gebelik hesaplama uygulaması atacağım )
4- Gerekli açıklamaları kendinize göre doldurunuz.
5- Daha sonra istenilen boyutlarda mağaza içi görsellerinizi yükleyiniz.
6-Akabinde uygulamanınızın kategorisini seçiniz.
7- Hemen aşağısında bulunan iletişim bilgileri ve gizlilik politikasınıda doldurduğunuzda mağaza içi hazırlık işlemleri bitmiş olacaktır.
8- Gizlilik politikasınıda doldurduktan sonra KAYDET deyin. Eğer her şey sorunsuz ise "mağaza girişi" kısmı aşağıdaki fotodaki gibi TİK yanacaktır.
9- Sonrasında .apk mızı yüklemek için soldaki menüden "Uygulama Sürümleri" kısmına giriyoruz.
10- Sürüm oluştur butonuna tıklıyoruz.
11- Daha sonra işaretli yere apk mızı atıyoruz.
12- Apkmız yüklendiği vakit aşağıdan " KAYDET " akabinde " INCELE " butonlarına basıyoruz.
13- Uygulama apkmızıda attığımıza göre sırada " İçerik Derecelendirme" kısmını doldurmak var.
14- İçerik derecelendirme kısmına girdiğimiz vakit " Devam Et " butonuna tıklıyoruz.
15- Uygulamanıza göre kategorinizi seçiyor ve gerekli formları okuyarak dolduruyorsunuz.
16- Gerekli alanları doldurduktan sonra en alt kısımda " Derecelendirmeyi Uygula " kısmına tıklaıp KAYDEDİYORUZ.
17- Son olarak soldaki menüden " Fiyatlandırma ve Dağıtım " kısmına girerek istenildiği gibi dolduruyoruz.
Aşağıyı ben kendime göre doldurdum. Sizde okuyarak doldurabilirsiniz. " * " kısmı bulunanlar zorunlu olarak doldurulması gereken yerleri işaret eder
18- En son altta bulunan " Taslağı Kaydet " butonuna tıklayarak. Uygulamanız markete hazır hale gelecektir.
Sormak istediğiniz sorular var ise konu altından sorarak elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım.
Mail:
Muhammet@ilbas.net WP: 0850 303 85 39