İyi bir niyet ile yaptıgın belli ama böyle şeyleri bence yönetimden izin alarak yapman, hem yanlış anlaşılmalara hemde R10 itibarını zedelememek adına çok daha doğru olur. En güzeli yönetime danışarak yapılırsa çok daha doğru olacaktır.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim paylaşma nedenimde sabah erken vakitlerde konuyu gördüm (Geçiktim tabiki) ancak şöyle bir mesaj vardı
Alıntı
Bu konumuzun tanıtımını farklı site,forum,platform,sözlük vb. yerlerde yapan arkadaşlar bana PM gönderirlerse Özel olarak yapılacak Çekilişe dahil edicem. Ödül olarak Platin üyelik, Gold üyelik, Sponsor reklam, vb. vermeyi planladık

r10'a üye olmak isteyen çok fazla kişi var hergün yüzlerce email geliyor fakat birçok kişiye duyuramayız tek bir konuyla.
Tabi ki bunu ödül için değil, sonuçta diğer konuda
@Coskun; abininde yazdığı gibi
Alıntı
izmir, istanbul, ankara gibi yerlerde yapılan iftarlarda evladını yanına alan bir babanın Konya'dan kalkıp geldiğini gördüm ben. Sadece çocuğunun geleceği, para kazanabilmesi, birşeyleri öğrenebilmesi için yanına alıp R10 iftar buluşmalarına gelerek bizlerle tanışmasına şahit oldum. Böyle bir durumda herkesin faydalanabilmesi, ekmek kazanabilmesi ve kendini geliştirmesi için böyle birşeye ihtiyaç olduğunu anladım. Beğenmeyen arkadaşlar işleri azalır diye beğenmiyor olabilir herkes kendi rızkını yer.
bu mesajı görerek paylaşma gereği duydum ancak yorumların bazılarını saçma buldum açıkcası