evileye98 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@marcareklam; benimde aklımda bu tür bir fikir son bir kaç yıldır hep var. Araştırmadığım için düşüncemin Digital Nomad olduğunu bu konuda öğrenmiş oldum.
Ben başlangıçta internet geliri oluşturup stabil hale getirene kadar ülke içinde lokasyon değiştirerek hareket etmeyi planlıyorum. Duruma iyice alıştıktan sonra planımda Hindistan gibi ülkelerde var.

Umarım başarılı olursunuz/oluruz hocam. Gelişmelerden haberdar ederseniz çok iyi olur

Güzel fikir zaten lokasyon degistirdiginizde orada bir süre yerel insan gibi yasadiginizda göcebe yasamis oluyorsunuz. Ayni yasam tarzi. Basarilar . Kanal acacagim basladagim zaman buradan paylasirim mutlaka.

Morningstar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tayland bölgesinde inanılmaz rahat edersiniz. Dijital nomad olarak co working alanlarını tercih ederek hem network genişletebilir hemde iş potansiyelinizi arttırabilirsiniz.
Evet dogru bilgiler, benimde ilk hedefim ilk hedefim Tayland, her gezen orayi tavsiye ediyor Chiang Mai tarafinda baya bir digital nomad yasiyormus. Ben tahminimce deniz kenari taraflarina giderim orada kis döneminde günes mevsimi basliyormus. Kisin denize girmek güneslenebilmek büyük lüks yani bizim gibi Avrupa kitasi ülkeleri icin.