Marka/Şirket ismi :
Cafe Lavanta
Biz kimiz, ne iş yapıyoruz? : Cafe, Eğlence ve Yeme İçme
Rakiplerimiz kimler? Aynı alandaki firmalar.
Markamızın en güçlü, en öne çıkan yönleri: Lavanta simgesi de küçük bir şekilde çalışmalara eklenebilir. Yapılan çalışma farklı boyutlarda kullanılacağı için font üzerine bir çalışma da olabilir. Hem font hem logo karışımı bir tasarım beklentisi içerisindeyiz. Artık gerisi sizin hayal gücünüze kalmıştır.
Yarışma süreci : 26 Haziran Salı Günü Akşam 18:00 de yarışmayı bitirmeyi planlıyorum. Umuyorum güzel çalışmalar gelir. Başarılar
Düzenleme: Yeterli katılım olmadığı için yarışma son kez 1 gün daha uzatılmıştır.
Bitiş : 27 Haziran Çarşamba 18:00
Grafiker arkadaşları etiketliyorum. Rahatsız olan olursa lütfen bildirsin kaldırabilirim. Daha önce de benzer yarışma açmıştık. Katılanlara ayrıca teşekkür ederim yine çalışmalarını sabırsızlıkla bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim. Başarılar
Kolay gelsin.
Davet;
@Aykut_Design;
@EcLeL;
@KAPANCI;
@imyhearts;
@Sivatoras;
@He1senberg;
@Avagado;
@vogue;
@erbu;
@YuHaN;
@hkarpat;
@erhanozdogan;
@umutcanyildirim; ;
@grafikWeb;
@seyitali;
@TanTan;
@SemihDemir;
@Bykaraer;
@Tasaranadam;
@Grapya;
@SeckinNet;
@Arifap;
@uckan;
@OmerTutasi;
@MrtbtL;
@GrafikerCan;
@UfukGuler;
@sgsfb;
@zonbie;
@berkanmolla;
@omererdogan;
@Reklam34;
@ZEZA;
@slymngk62;
@KadirKC;
@MertOztopkara;
@DizayNet;
@isolmaz;
@taamtaam;
@U_uR;
@fatihozgolet19;
@sgsfb;
@sercanucar44;
@themeking;
@ayyldz;
@maviuan;
@Asit;
@boxmedya;
@ReisMedya;
@thenefy;
@webminister;
@peerless;
@Doping;
@PortakalWeb;
@furkandundar;
@sgsfb;
@INPUT;
@ArasCreative;
@imyhearts;
@TrgyOY;
@GravityTR;
@mrtykc;
Yarışma Sonuçlandırılmıştır.
@boxmedya; nickli arkadaşımızın çalışması seçilmiştir. Tasarımda ufak revizyonlar yapılarak teslim alınacaktır. Eline sağlık hocam teşekkür ederiz.
Tasarımları ile vakit harcayan, emek veren her arkadaşa ayrı ayrı teşekkür ederim. Hepinizin eline sağlık.
Müşterimize bütün logolar dosya içerisinde çıktı alınarak sunulmuştur ve tamamen kendi seçimiyle logosunu belirlemiştir.
Oluşturmuş olduğumuz dosya sunumu..
https://www.youtube.com/watch?v=55mP6kEEGpI
Seçilen Çalışma